Straks van 12-13 uur: KAS Live!

08-10-2020    09:15   |    Goedemorgen

Het is weer donderdag, tijd voor een nieuwe KAS Live! Tussen 12.00 en 13.00 uur kun je op Paprika Tasty Radio luisteren naar het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine.

De 'bekbedekkâh' van HortiHeroes zetten we straks weer even af om met leuke gasten te kunnen praten. Zo blikt presentator Jacco Strating met verschillende mensen terug op het HeroFestival dat dinsdag plaatsvond. Je hoort de beste startup van het Intrapreneurship-programma van HortiHeroes, we spreken Harrij Schmeitz over de innovatieprijs van de Topsector T&U en zelfs Constantijn van Oranje is even te horen in de uitzending. Daarnaast kijken we samen met Sander Baraké van Ridder vooruit naar de GreenTech Innovation Award waarvoor 'zijn' HortOS is genomineerd. En hoe staat het er trouwens voor met dit nieuwe platform sinds de recent introductie?

Je hoort het allemaal op deze regenachtige dag in een hopelijk wel zonnige KAS Live!, tussen 12.00 en 13.00 uur op de tuinbouwzender van Nederland.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws