Toekomst centraal in 2e Dag vd Tuinbouw

Toekomst centraal in 2e Dag vd Tuinbouw

Morgen is het zover: dan vindt de tweede Dag van de Tuinbouw plaats. Tijdens een radiomarathon op Paprika Tasty Radio gaan we met ondernemers, bedrijven en organisaties naar de toekomst van de tuinbouw kijken.

Samen met bedrijven en instanties wordt op Paprika Tasty Radio de hele dag vooruit gekeken naar de status van de flower & foodbusiness nu we een paar maanden verder zijn na de eerste Dag van de Tuinbouw in april.

Vanuit de studio gaan we weer tal van bedrijven en organisaties bellen en dit keer zullen ook gasten aanwezig zijn in de studio. Daarnaast gaat Jacco Strating weer als reporter langs verschillende tuinbouwbedrijven om reacties te peilen. Sjaak van der Tak zal om 8.00 uur de afstrap van de radiodag geven, de dag wordt afgesloten door Ed Smit en Renee Snijders van Jungle Talks.

Bedrijven en organisaties die op het allerlaatste moment nog willen aanhaken, kunnen vandaag nog contact opnemen via jolanda@hollandhortimedia.nl. Door de grote belangstelling vanuit de tuinbouw kunnen we helaas niet meer elk tijdstip/tijdslot garanderen, maar we doen ons best om je alsnog in het programma in te passen.

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen. Paprika Tasty Radio is broadcastpartner. Je luistert dinsdag van 8.00 tot 18.00 uur naar de Dag van de Tuinbouw. Ga naar www.paprikatastyradio.nl, gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie