'Mag het licht aan?'

01-11-2016    16:40   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Op dinsdag 15 november organiseert Groen Onderwijscentrum een gratis bijeenkomst in De Kwakel over de nieuwste ontwikkelingen en de praktijkervaring met belichting in de glastuinbouw. De bijeenkomst heeft de titel 'Mag het licht aan?' gekregen. De bijeenkomst is voor kwekers van zowel groente als sierteeltproducten, toeleveranciers, studenten en onderwijzend personeel uit de sector.

De bijeenkomst start met een presentatie van Eric Poot van Wageningen UR Glastuinbouw Bleiswijk. Eric Poot gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekresultaten van belichting met o.a groen Led licht zoals uitgevoerd op het proefstation te Bleiswijk.

Daarna volgt een inleiding van Theo Tekstra van Gavita Nederland BV uit Aalsmeer. Gavita Nederland BV produceert en ontwerpt armaturen en reflectoren. Het bedrijf berekent voor glastuinbouwbedrijven de lichtbehoefte en technische installatie. Dit GO café vindt plaats bij Gerbera vermeerderingsbedrijf Florist Holland BV in De Kwakel (Dwarsweg 15, 1424 PL De Kwakel). Een bezoek aan de installatie van Gavita Nederland BV staat ook op het programma. 

Men kan zich hier aanmelden van het Go Café. Aanmelden is verplicht en dan voor 10 november. Het tijdstip van de bijeenkomst is van 16.30 uur tot 19.30 uur.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws