Uniek schermproject bij Duijvestijn Tomaten

28-07-2020    09:55   |    Goedemorgen

Zo’n project waar je hart sneller van gaat kloppen, SchermNed zit er middenin. Duijvestijn Tomaten uit Pijnacker zag in SchermNed de juiste partner voor de dubbele scherminstallaties van in totaal 20ha voor hun nieuwste twee kassen. Een project vol unieke technieken en innovaties zoals het Valk Screen Vision (VSV) doekintrek systeem van SchermNed en Van der Valk Systemen.

Carl Stougie van SchermNed; “We zijn trots dat wij dit project voor een toonaangevend bedrijf als Duijvestijn mogen realiseren. Bij de installatie integreren we binnen één kas een breed scala aan producten. Extra bijzonder is het VSV-systeem, een unieke innovatie waarbij we écht naar de toekomst kijken.” Dit systeem maakt het intrekken én vervangen van schermdoeken minder tijdrovend en minder risicovol voor zowel het gewas als de installateur. Een snel, schoon en veilig systeem en is flexibel voor elk doektype. Een systeem met oog op de toekomst.

Jarenlange samenwerking
Dit is niet het eerste project dat SchermNed voor Duijvestijn uitvoert. Al eerder werkten ze aan een demo kas, diverse renovaties en het voorgaande nieuwbouwproject. Om ook deze opdracht uit te mogen voeren heeft SchermNed het op moeten nemen tegen velen concurrenten. Salesmanager Carl Stougie is dan ook verheugd dat SchermNed de juiste partner bleek voor Duijvestijn. Uit de jarenlange relatie ontstaat ook een vloeiende samenwerking. “Duijvestijn staat open voor suggesties en kijkt naar de beste oplossingen én natuurlijk ook de beste prijs/kwaliteitsverhouding”.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit
Als salesmanager zet Carl de eerste stappen. Belangrijk is dat wat hij verkoopt ook waar gemaakt wordt. “Mijn collega’s pakken dit project uitstekend op. Dat wordt door de klant gewaardeerd”, aldus Carl Stougie. Naast het VSV-systeem worden er ook speciale 140 mm omkeerlagers en 2 “duim” klaplagers met 8 kogellagers geïnstalleerd. De rolgevels, speciale nokschermen en een windbreekgaas maken de installatie compleet. In deze kas ligt de focus op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Klaar voor de tweede fase
De eerste fase van het project is inmiddels afgerond. De technische installatie is gereed. Zodra de bouw van de kas afgerond is kan SchermNed aan de slag met fase 2; de daadwerkelijke installatie. Bij een project als dit ben je afhankelijk van diverse partijen, ook zij moeten goed samenwerken. Te allen tijde moet er geschakeld kunnen worden. Aan het einde van de rit wil iedereen een toonaangevend project neerzetten.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws