Van Iperen stelt voor...

25-11-2021    10:11   |    Goedemorgen

Van Iperen stelt op haar website regelmatig collega's voor. Dit keer stelt Mauries Huizer zich voor door middel van een blog.

Voor ik in augustus 2014 bij Van Iperen begon, had ik nog nooit van het bedrijf gehoord. Toen ik klaar was met mijn studie Small Business & Retail Management kreeg ik een telefoontje van een recruiter die mij vertelde over de vacature commercieel medewerker binnendienst. Ik had al meerdere aanbiedingen, maar ging toch op gesprek. Ik had geen verwachtingen, maar was onder de indruk van het kantoorpand, het bedrijf en de verhalen. Ik verdiepte me in het bedrijf en koos voor Van Iperen. En daar heb ik nog steeds geen spijt van.

Als commercieel medewerker binnendienst hield ik me bezig met sierteeltverpakkingen. Toen ik dat twee jaar deed, kwam er functie vrij die mij wel wat leek. Ook bij de binnendienst, maar met de focus op gewasbeschermingsmiddelen. Op de terugweg na een zakenreis naar Turkije zat ik bij Peter Kalkman in de auto en vroeg hem of dat wat voor mij zou zijn. Binnen een paar weken was het geregeld. Het was misschien niet echt een promotie, maar ik kreeg wel het vertrouwen mij te ontwikkelen in een andere productgroep.

Lees hier verder


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...