Kalanchoe prominent op Grüne Woche

08-01-2016    10:07

De campagne ‘Altijd Kalanchoe’ bewerkt in het vierde campagnejaar intensiever de Duitse markt. De aftrap daarvoor is de Grüne Woche van 15 t/m 24 januari a.s. in de Berliner Messe.

Tijdens de Grüne Woche is 'Altijd Kalanchoe' deelnemer in de Urban Oasis in het Holland Paviljoen van het Ministerie van Economische Zaken. Het grote veelzijdige en kleurrijke assortiment Kalanchoës siert in het paviljoen een grote schilderijlijst van 9 meter breed en 4 meter hoog waar de bezoeker doorheen kan lopen als hij de tuin betreedt. Een prachtige entree van de Urban Oasis, waarin 1.000 stuks van de vele soorten, types en kleuren Kalanchoës zijn verwerkt en waar de 450.000 bezoekers zichzelf kleurrijk kunnen fotograferen.

Onder de naam 'Altijd Kalanchoë' positioneren de gezamenlijke telers (Fpc Kalanchoë) de kamerplant Kalanchoë als de meest makkelijke en kleurrijke plant voor binnen en buiten. Naast de website www.kalanchoe.nl en social media wordt in 2016 ingezet op promotie via en bij de groot- en detailhandel, Cash & Carries en consument in Duitsland, Nederland en komende jaren ook in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De Kalanchoë wordt gepositioneerd onder de slogan 'Altijd Kalanchoë'. De Kalanchoë is de 2e grootste kamerplant waarvan jaarlijks een groeiend aantal (in 2015: 90 miljoen stuks) via Royal FloraHolland worden verhandeld. Kalanchoe is geschikt voor een groot publiek en voor de meest uiteenlopende doeleinden.
 
Gezamenlijke aanpak
De collectieve promotie ‘Altijd Kalanchoe’ voor de bloeiende plant Kalanchoe is een initiatief van de veredelaars en gezamenlijke kwekers die lid zijn van Royal FloraHolland. FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht
Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more is verantwoordelijk voor de positionering en de campagne.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Techno House

Het wordt erg belangrijk om groeiprocessen van planten in een computer te simuleren om voorspellingen te doen,...