Vanmiddag live op Paprika: Jungle...Talks to Mexico!

21-05-2020    10:48   |    Goedemorgen

Paprika Tasty Radio ontwikkelt zich sinds de Dag van de Tuinbouw in razend tempo tot hét radiostation voor de Nederlandse Tuinbouw. Vanaf vandaag gaan we zelfs de grens over en spreken we in samenwerking met Jungle Talks wekelijks Nederlanders die actief zijn in de tuinbouw vanuit alle hoeken van de wereld. Vandaag: Mexico!

Corona schept afstand maar verbindt ook. We doen weer dingen die we vrijwel nooit meer deden. We klussen weer in huis en tuin en luisteren naar de radio. Tegelijkertijd wordt de wereld in sneltreinvaart digitaal. Alles is aan het veranderen en dat doet vaak heel veel pijn, maar leidt ook tot nieuwe inizichten, nieuwe kansen.

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Jungle Talks doet dat door alweer zes jaar tuinbouw webinars te organiseren. Paprika door radio te maken. Vanaf vandaag maken we samen een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt.

Met ingang van vandaag komt elke donderdag van 16.00 – 17.30 een ander tuinbouwland voorbij en zullen Nederlanders in dat land vertellen en discussiëren over de tuinbouw in hun land. We starten in Mexico met Ben Sosef, General Maranger van Royal Brinkman in Mexico, Erik Plaisier de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade, Robert van der Geest, tot voor kort de commercieel directeur van United Farms en Dennis de Zeeuw, eigenaar van DQ Soluciones. Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica.

Over het format gaan we nog niet teveel verklappen. Wel dat je natuurlijk gewoon in kunt tunen door de gratis app te downloaden op www.paprikatastyradio.nl en kunt luisteren, maar je kunt je kunt ook inloggen via deze link. Je kunt Ed en zijn gasten dan live zien op je telefoon of laptop en je kunt dan ook via de chat vragen stellen. Als het nou echt een leuke vraag is, dan halen we je misschien wel live de uitzending in!

Stem dus om 16.00 uur vanmiddag af op Paprika Tasty Radio voor Jungle... Talks to Mexico!Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws