Vriendenteam realiseert nieuwbouw Kwekerij Maron

27-09-2021    09:27   |    Goedemorgen

Kwekerij Maron bouwt aan haar toekomst. Dat doet ze niet alleen en ook niet voor zichzelf. Onder het motto 'samen kom je verder' wordt inhoud gegeven aan de nieuwbouw. Wat is er mooier om dat samen met een aantal van je beste vrienden te doen.

N. van Koppen heeft ervoor gezorgd dat al het loonwerk netjes wordt uitgevoerd, Mustang Demolition heeft de demontage van de ‘oude’ kas voor zich genomen en Kerklaan Greenhouses heeft de opbouw van de nieuwe kas en bedrijfsruimte volledig gerealiseerd. “We zijn een echt vriendenteam, we kennen elkaar al vanaf jongs af aan. Het is geweldig om te zien dat ieder z’n eigen specialiteit heeft en wij op deze manier samen zo’n project kunnen realiseren”, zegt Aron van der Burg, eigenaar van Kwekerij Maron.

Het team van bedrijven ligt goed op schema. De door Kerklaan Greenhouses gebouwde kas is volledig dicht. Holland Scherming heeft inmiddels alle afdelingen voorzien van een dubbele scherminstallatie, Voshol is druk bezig met de verwarming en elektra. Ook Loonbedrijf Van der Burg is gestart met het aanleggen van de betonpaden. In de afdeling van 2.000 m2 wordt hard gewerkt aan de ErfGoedVloer. En ook Marck Watertechniek is te vinden op de nieuwbouw locatie aan de Delfsestraatweg in Pijnacker. “De samenwerking tussen alle tuinbouwtoeleveringsbedrijven verloopt tot op heden erg goed. Het is leuk om te zien dat iedereen dezelfde taal spreekt”, zegt Aron van der Burg.

Zoals het er nu naar uitziet wordt de planning zeker gehaald en zullen medio oktober de eerst planten in de eerste afdeling staan. De inzet is dat ruim een maand later de tweede afdeling, van 8.000 m2 klaar is. Eind maart 2022 zullen de eerst producten, uit de nieuwe kassen, afgeleverd kunnen worden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vitaminebommetjes!

Om gezond snacken bij de jeugd te stimuleren, stond Growers United gisteren tijdens de Nationale Groente- en...