Waterson heeft het super druk vanwege droogte

20-07-2018    10:35   |    Goedemorgen

Waterson, dat is het bedrijf die een mobiele maatwerk oplossing voor een tijdelijke behoefte aan waterzuivering biedt…. Heeft het super druk in deze droge tijd.

De weerberichten voorspellen pas een kleine bui over 10 dagen. Waterson merkt dat bij veel telers de ongerustheid toeslaat.

Ze krijgen veel belletjes met de vraag om slootwater te ontsmetten. Zij voelde nu de noodzaak om een alternatief te bieden voor telers nu de bodem van de bassins in zicht is en osmose apparatuur te weinig capaciteit heeft.

Waterson heeft een mobiele unit beschikbaar die osmose water kan produceren. Ze sluiten deze unit aan van 10m3 per uur op het leidingwater, het water wordt in de installatie zo behandeld dat alle eenwaardige zouten met 95% afnemen en ook het kalk etc is verwijderd, zo krijgt je echt osmose water.

Door middel van deze technologie kun je het water te kort opvangen door bij te produceren en het proces water verdunnen bij een verhoogd natrium.

Waterson heeft de installatie op dit moment per direct beschikbaar, mocht je hiervan gebruik willen maken wacht dan niet te lang en neem contact op met Waterson. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Orchidee met Noorderlicht

Logico heeft een bijzondere nieuwe Phalaenopsis in het assortiment. De bloem is met fluoriserend groen en paars geverfd en draagt daarom de...