We zijn gestart!

07-07-2020    08:20   |    Goedemorgen

De tweede Dag van de Tuinbouw is begonnen! Om 8.00 uur ging de radiomarathon van start op Paprika Tasty Radio. Voorzitter Sjaak van der Tak van Glastuinbouw Nederland trapte live in de studio af met het eerste interview van de dag.

Vandaag tijdens de 'Dag van de Tuinbouw: Nieuw perspectief' gaan we met ondernemers, bedrijven en organisaties naar de toekomst van de tuinbouw kijken. In april vond de eerste Dag van de Tuinbouw plaats, waarin vooral de gevolgen van de coronacrisis centraal stonden. Dit keer willen we vooral de kansen en mogelijkheden belichten die zijn ontstaan.

Vanuit de studio gaan we tot 18.00 uur tal van bedrijven en organisaties bellen en dit keer zullen ook gasten aanwezig zijn in de studio. De presentatie is in handen van Aad Tijsen, Maurice Wubben, Erwin van der Bliek, Remco Ruijgers, Jacco Strating, Ed Smit en Renee Snijders. Jacco Strating zal ook als reporter langs enkele bedrijven gaan om reacties te peilen.

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen en wordt gesteund door een groot aantal partijen uit de tuinbouw. Paprika Tasty Radio is broadcastpartner.

Je luistert tot 18.00 uur mee via www.paprikatastyradio.nl, de gratis Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Hij staat!

Drenthe Growers kende moeilijke tijdens nadat een deel van het bedrijf bezweek onder de sneeuwval eerder dit...