Webshop Living Creations

26-07-2021    09:09   |    Goedemorgen

Vanaf deze week is de Living Creations Collection ook online verkrijgbaar. Een primeur voor het bekende Hydrangea paniculata merk. Door het lanceren van de webshop is Living Creations direct vanaf de kweker voor de consument beschikbaar, wat interessante data en inzichten geeft in het koopgedrag van de Europese consument. Belangrijk gegevens, die Living Creations ook graag deelt met haar ketenpartners.

Het bijzondere aan Living Creations is dat de producten voor verschillende schakels in de keten beschikbaar zijn. Alex Schoemaker, oprichter van het label, levert de genetica aan zowel vermeerderaars als kwekers van jonge planten. Ook belevert het bedrijf exporteurs en eindklanten vanuit heel Europa met het visuele product. Door een webshop te koppelen aan de website kan nu ook de laatste schakel, de consument, bediend worden. Living Creations ziet de webshop naast verkoopplatform, vooral als onderzoeksmiddel. Door het online aanbieden van het complete assortiment komt er belangrijke data beschikbaar over het koopgedrag van de consument. Deze inzichten en data zal door Living Creations gedeeld worden met de verschillende schakels in de keten.

Living Creations is op zoek naar andere professionele (tuinplanten)webshops die de Living Creations Collection aan hun online assortiment willen toevoegen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw webshop? Neem dan contact op met Living Creations via info@spam-protectlivingcreations.com. Bekijk de nieuwe webshop via https://shop.livingcreations.com/ 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog één nachtje slapen...

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan de opbouw van GreenTech Live & Online 2021. Via social media werden de...

Instagram: KAMERplanten

Van Geest Potplanten wenst de leden van de Tweede Kamer veel plezier met hun 'Tweede Kamerplanten'. De...