RTG - Kennisbattle 2018: Inschrijving van start!

23-02-2018    14:44   |    Goedemorgen

Na het succes van vorig jaar zal Ranking the Grower 2018 opnieuw een kennisbattle worden.

Kwekerijen kunnen zich vanaf nu inschrijven met een team van 5 medewerkers om aan de tuinbouwquiz deel te nemen en te strijden voor de titel 'tuinbouwkenner van het jaar'.

Vorig jaar werd Ranking the Grower - Kennisbattle voor de eerste keer georganiseerd. Elf team van elk vijf personen namen het toen tegen elkaar op om te bepalen wie de meeste tuinbouwkennis in huis had. Acht vragenronden met uiteenlopende vragen over de tuinbouw en een finaleronde waren nodig om de winnaar te bepalen: Star Orchids uit 's-Gravenzande. Maar wie gaat de titel dit jaar in de wacht slepen?

De eerste teams hebben zich inmiddels gemeld, maar we zoeken natuurlijk nog veel meer deelnemers. Teams mogen enkel bestaan uit medewerkers van kwekerijen, waarbij de functie van de personen niet belangrijk is. Of je nu eigenaar, bedrijfsleider, productiemedewerker, verkoper of administratief medewerker bent, iedereen die actief is binnen een kwekerij is welkom om deel te nemen binnen een team. Vorig jaar bleek juist ook dat teams met een diverse samenstelling de hoogste ogen gooien. Immers, hoe breder de kennis, hoe groter de kansen. En... je kunt  meedoen met een eigen bedrijfsteam, maar er mogen ook teams worden samengesteld met medewerkers van verschillende kwekerijen. Wil je wel meedoen, maar lukt het je niet om vijf mensen te mobiliseren, laat het ons dan ook weten. In dat geval helpen wij je graag om alsnog een team samen te stellen met meer mensen die zich als individu hebben aangemeld.

Ranking the Grower - Kennisbattle 2018 zal plaatsvinden op donderdag 13 september. Aanmelden kan vanaf nu en is mogelijk tot 1 mei a.s. via jolanda@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws